Panda gebruiken Cheat Engine om onbeperkt geld en sterren te krijgen in de nieuwste versie van Kim Kardashian: Hollywood?

Voordat u Panda leert gebruiken Cheat Engine in Kim Kardashian: Hollywood, laten we er meer over leren.

Heb je er ooit van gedroomd een beroemde Hollywood-ster te zijn? Kim Kardashian: Hollywood zal je droom waarmaken. Met de game kun je je ster creëren om deel te nemen aan activiteiten, feesten bij te wonen, mensen te verslaan die bekend staan ​​om hun stijl en veel vrienden te vinden. Verover de wereld van sterren, ontmoet de sterren, reis, studeer en word een stijlicoon.

Nu zoeken meer spelers naar de aangepaste versie van Kim Kardashian: Hollywood om gratis spelbronnen te krijgen. Nu Kim Kardashian: Hollywood Hack in Panda Helper VIP wordt ondersteund door Panda Cheat Engine zodat je zelf snel onbeperkt geld en sterren kunt krijgen zonder jailbreak.

Uiteraard zonder jailbreak!

Voordat u Panda gebruikt Cheat Engine, dat moeten we begrijpen Cheat Engine werkt niet met sommige games. Het is niet geschikt voor alle spellen. Elke game die een of andere vorm van cheat-bescherming of online multiplayer-functionaliteit heeft, werkt niet Cheat Engine. Spelers in nood kunnen de cheat engine om te proberen het zelf aan te passen, maar het succes van de wijziging hangt af van het spel zelf. Het gebruik van Cheat Engine kan ertoe leiden dat uw account op eigen risico wordt verbannen.

Wat is panda Cheat Engine?

Panda Cheat Engine is een alternatief voor het hacken/wijzigen van games voor GameGem&iGameGuardian. Hiermee kun je geld, HP, SP en nog veel meer wijzigen voor een iOS-game zonder jailbreak aan iOS 15, iOS 14 en iOS 13. U kunt games zoals Coin Master, TitanQuest, FarmVille en Battleheart.

**Safari openen en gaan naar Panda Helper's officiële website om te downloaden Panda Helper VIP. **

Hoe u onbeperkt geld en sterren kunt krijgen in Kim Kardashian: Hollywood door Panda Cheat Engine?

Dan wil ik graag de tutorial met je delen over hoe je onbeperkt cash&stars kunt krijgen in Kim Kardashian: Hollywood by Panda Cheat Engine.

U kunt verwijzen naar de volgende video of de gedetailleerde stappen. Laten we het samen leren!

Download en installeer eerst Kim Kardashian: Hollywood van Panda Helper VIP.

download en installeer Kim Kardashian Hollywood

Open vervolgens Panda Cheat Engine op het scherm.

Laten we vervolgens beginnen om eerst 99999 contant geld te krijgen. Zoek naar de contante waarde die u momenteel heeft. Het is nu bijvoorbeeld 56. (Kies"=" en "sInt").

En de eerste zoekopdracht levert veel resultaten op, keer dan terug naar het spel om verder te spelen en de waarde van de munten te veranderen. Nu is de muntwaarde anders dan in stap 2, dat is 64, zoek het opnieuw op.

Als u bereid bent de resultaten verder te verfijnen, kunt u de vorige stap herhalen. Ik krijg nu bijvoorbeeld 80.

Wijzig vervolgens de eerste twee resultaten in 99999. Tik op "M" om de waarde te wijzigen en tik op "OK" om het te bevestigen,

Ga vervolgens terug naar Kim Kardashian: Hollywood, en je zult zien dat de muntwaarde 99999 is.

Laten we proberen de Stars-waarde te wijzigen in 9999. Nu is de Stars-waarde 3, dus ga naar Panda Cheat Engine en zoek naar 3.

Keer terug naar het spel om door te gaan met het spelen van Kim Kardashian: Hollywood om de waarde van sterren te wijzigen. En herhaal deze stap 2-3 keer om de resultaten te verfijnen. Nu krijg ik 5 sterren.

Pas de eerste twee resultaten aan, zoals stap 6 tot 9999. Tik op "OK" om het te bevestigen.

Ga terug naar dit spel en nu heb je veel geld en tegelijkertijd sterren in Kim Kardashian: Hollywood! Is dat geweldig, toch?

Aarzel niet. Laten we het samen beleven!

De andere Panda-tools waarin u mogelijk geïnteresseerd bent:

Laat een bericht achter