jailbreak Tool unc0ver V6.1.1 uitgebracht om alle bekende problemen op te lossen

Het unc0ver team heeft een v6.1.1-update uitgebracht die alle bekende bugs en problemen verhelpt.

Na het laatste nieuws over de jailbreak van iOS-apparaten, moet u dat weten unc0ver jailbreak is uitgebracht voor iOS 14 tot iOS 14.3.
unc0ver jailbreak
Dit is ook de eerste jailbreak-tool die de nieuwste iPhone 12/iPad ondersteunt, maar de eerste versie van de jailbreak-tool bleek later verschillende bugs en problemen te bevatten. unc0ver team heeft een v6.1.1-update uitgebracht die alle bekende bugs en problemen verhelpt.

Als je de unc0ver jailbreak voor iOS 14, zorg ervoor dat u bijwerkt naar de nieuwste versie, die niet alleen een stabiel platform biedt, maar ook alle bekende problemen oplost. pwn20wnd deelde het nieuws op Twitter.

Wat is er nieuw: unc0ver Jailbreak V6.1.1

Laat Xcode-foutopsporing werken op iOS 14 door een Apple-bug te patchen die ervoor zorgde dat deze kapot ging na het opnieuw opstarten van de gebruikersruimte.

  • Los alle bekende stabiliteits- en betrouwbaarheidsproblemen op iOS 14 op.
  • Fix de bug die verschillende jailbreak-instellingen laat zien bij het openen van het unc0ver app in jailbreak-status op iOS 14.
  • Voeg een aangepaste libkrw-plug-in toe om lees-/schrijfondersteuning voor de kernel te implementeren voor beveiligingsonderzoekers en -ontwikkelaars op iOS 14.

Zoals vermeld in het eerste punt, voorkomen deze bugfixes en prestatieverbeteringen onverwachte fouten en crashes, willekeurige reboots, re-cycli, telefoons die de respons verliezen en meer.

Om bij te werken naar de nieuwste versie, moeten gebruikers de nieuwste v6.1.0 downloaden en installeren unc0ver jailbreak-tool en volg dan de normale methode om het helemaal opnieuw te jailbreaken, waarbij de nieuwste patch wordt toegepast.

Hoe te downloaden unc0ver jailbreak

Panda Helper heeft getekend unc0ver 6.1.1; je kan downloaden unc0ver 6.1.1 van Panda Helper App

Hoe te installeren Panda Helper?

Je kunt ook het unc0ver pagina voor de nieuwste versie en enkele handleidingen.

Laat een bericht achter