Gebruik Auto Clicker voor Roblox Mobiel iOS 15 Geen ontsnapping uit de gevangenis -Panda Auto Clicker

Dit is een complete gids voor het spelen Roblox met Auto Clicker op iOS mobiel. We kunnen het spelproces versnellen en onze vingers ontspannen met behulp van de Auto Clicker. Auto Clicker is een tool van Panda Helper voor spelers. Het kan herhaalde taken automatisch voltooien voor spelers.

De automatische clicker kan anders worden gebruikt als een enorme groep van verschillende spannende en fantastische games Roblox. Vandaag zullen we een methode delen om Auto Clicker toe te passen Roblox. Omdat Panda Auto Clicker kan worden uitgevoerd iOS 15 en iOS 14 zonder jailbreak, is het veilig en gemakkelijk voor u om toe te passen.

Auto Clicker voor Roblox 1

Wat is Panda Auto Clicker

Panda Automatische Clicker is een betaalde en waardevolle automatische klikfunctie die vingerklikreacties op iOS-apparaten (iPhone of iPad) simuleert. Het ondersteunt klikken op enkele doelen, meerdere doelen en automatisch vegen zodat het kan worden aangepast voor vele soorten games of apps zoals Roblox, Tik Titans 2, en Coin master.

Hoe Panda Auto Clicker voor iPhone/iPad te krijgen

Panda Auto Clicker is een PRO-functie.

- Voor Panda Helper gratis gebruikers
u kunt de Panda Auto Clicker-functie afzonderlijk kopen zonder te betalen Panda Helper vip. Dan kun je de games ervaren die deze functie ondersteunen.

- Voor Panda Helper VIP-gebruikers
kunt u genieten van een lagere kortingsprijs voor Panda Auto Clicker (tot 75% korting).

Tips: Omdat de verkoopprijs kan worden aangepast volgens de marktstrategie, is de uiteindelijke prijs afhankelijk van de aankooppagina.

Laten we vervolgens leren hoe we Auto Clicker kunnen gebruiken voor Roblox!

Hoe Auto Clicker te gebruiken voor Roblox op mobiel iOS Geen ontsnapping uit de gevangenis

△ Video-tutorial:

△ Tekstzelfstudie:

1. Download Panda Helper.

Allereerst moet je downloaden Panda Helper. Als je al hebt geïnstalleerd Panda Helper, werk het bij naar de nieuwste versie. Open Safari en ga naar Panda Helper's officiële website om te downloaden Panda Helper.
> Downloaden Panda Helper van de officiële website

2. Download Roblox Van Panda Helper

Zoek naar Roblox in Panda Helper en installeren.

3. Open Roblox en tik op het Panda-pictogram om Auto Clicker te activeren.

Eens Roblox is geïnstalleerd, open het en wacht even tot het Panda-pictogram in het spel verschijnt. Tik op het panda-pictogram en je ziet Panda Auto Clicker in de pop-up.

4. Voeg doelen toe Roblox en voer Auto Clicker uit.

Druk op "+" om één doel toe te voegen. Hier voegen we vier doelen aan toe. En druk vervolgens op de startknop om Auto Clicker uit te voeren.

5. Draai de kaart om Auto Clicker op een andere plaats te gebruiken.

Tik nogmaals op de startknop om de automatische clicker te pauzeren en dan veranderen we een andere plaats om de automatische clicker te gebruiken door de kaart te draaien.

Om de configuratie op te slaan, tikt u op het tandwielpictogram op de bedieningsbalk om deze op te slaan.

6.Vergeet niet op de startknop op de bedieningsbalk te tikken om de automatische clicker opnieuw te starten. Omdat er meer methoden zijn om de automatische clicker toe te passen, wordt elke functie gedetailleerd beschreven als u wilt weten hoe u de Panda automatische clicker gebruikt. Bekijk: Panda Auto Clicker Beginnersgids voor iPhone/iPad

Tips: Panda Helper biedt 9 functies voor spelers om games op verschillende manieren te versterken. Naast de Panda Auto Clicker, hierboven beschreven, zijn er Panda-speeder, Panda Cheat Engine, Panda-kloner, Panda auto-aanraking, Panda Cloud-opslag, Panda iSigner, Panda bewaardatum, Panda IPA Elfen.

Lees verder:

Laat een bericht achter